Sokerointi - Lapinniemen Helmi | Kauneushoitola Pioni - Oulu

Lapinniemen Helmi -vartalosokeri


Lapinniemen Helmi- vartalosokeri on 100%:nen luonnontuote sekä täysin vegaani, eikä se sisällä lainkaan hajusteita, sitruunaa eikä yleisimpiä allergisoivia ainesosia. Sokeri on hellävarainen iholle ja sopii myös raskaana oleville. Sokerilla voidaan poistaa häiritsevät ihokarvat kaikkialta ja sokeroinnin avulla karvat pysyvät poissa pidempään. Lisäksi sokeri kuorii kuolleen ihosolukon, joten ihosi tuntuu ihanan pehmeältä ja sileältä.

Lapinniemen Helmen sokerit ovat Suomessa sertifioitua luonnonkosmetiikkaa, joka tarkoittaa sitä, että kaikki raaka-aineet ovat huolellisesti valittuja sekä sinun ihoasi että luontoa hellien.

Kasvohoidot • iS Clinical ihonhoitotuotteet | Kauneushoitola Pioni - Oulu

iS Clinical


iS CLINICAL -tuotelinja koostuu ensiluokkaisen laadukkaista ja tehokkaista puhdistustuotteista, erilaisista iho-ongelmia hoitavista ihonhoitotuotteista, kosteuttavista tuotteista ja aurinkosuojatuotteista jotka sisältävät markkinoiden innovatiivisimpia ainesosia ja jotka ovat todistetusti tuottaneet turvallisia tuloksia ihonhoidon saralla jo yli vuosikymmenen ajan.

Korjaavat ja ennaltaehkäisevät hoitotuotteet edustavat uuden sukupolven ihonhoitoteknologiaa, ja ne on helppo yhdistää mihin tahansa hoito-ongelmaan saaden aikaan ihon, joka on terveempi, kosteutetumpi ja ainutlaatuisella tavalla suojattu edistyneellä DNA-suojateknologialla.

Kasvohoidot - Retipalm ihonhoitotuotteet | Kauneushoitola Pioni - Oulu

Retipalm derma cosmetic®


Saksalainen retipalm cosmetic on jo yli kymmenen vuoden ajan ollut edelläkävijä lääkinnällisessä kosmetiikassa. Retipalm-ihonhoitotuotteet sisältävät mm:
• suoraan luonnosta saatavia ainesosia
• runsaansti vitamiineja esim. A-, C- ja E-vitamiineja
sekä beetakaroteenia
• hedelmähappoja esim. sitruuna- ja maitohappoa
• kaikki kasviperäiset ainesosat ovat korkealuokkaisia sekä luomuviljeltyjä

Tuotesarjassa on käytetty vain parhaita raaka-aineita, joiden teho on aina tieteellisesti todistettu. Tuotteet valmistetaan saksassa EU-standardien mukaisesti. Tuotteet ovat hyvin siedettyjä, koska ne eivät sisällä yleisesti allergisoivia ainesosia. Niiden teho perustuu mm. korkeisiin A-,E-, C-vitamiinien ja beetakaroteenin pitoisuuksiin.

Geelilakkaukset | Kauneushoitola Pioni - Oulu

Cuccio Colour Veneer -geelilakat


Cuccio Colour Veneer on joustava ja kynttä vahvistava Amerikassa kehitetty geelilakka. Veneer geelilakka tarjoaa uskomattoman värin ja täydellisen pysyvyyden. Geelilakkaus vahvistaa luonnonkynttä ja auttaa kynsiä pysymään terveinä. Geelilakan valmistuksessa ei ole käytetty eläinkokeita. Veneer-lakoissa on valittavana toinen toistaan upeampia sävyjä!

Artdeco meikit • Meikkauspalvelu | Kauneushoitola Pioni - Oulu

Artdeco


Kätevää muunneltavuutta ja laaja valikoima värivaihtoehtoja meikkitrendien huipulta. Siinä yli kolmekymmentä vuotta alan huipulla olleen saksalaisen ARTDECO-meikkisarjan idea pähkinänkuoressa!

Värejä voi yhdistellä oman mielen mukaan magneettipohjaisiin meikkirasioihin. Siistiä ja käytännöllistä! ARTDECOn monipuolisesta valikoimasta löytyvät myös värikkäät kynsilakat, tehokkaat kynsienhoitotuotteet sekä aisteja hemmottelevat käsien, jalkojen ja vartalon hoitotuotteet.

EcoMinerals meikit • Meikkauspalvelu | Kauneushoitola Pioni - Oulu

EcoMinerals


EcoMinerals -kosmetiikkatuotteet ovat 100% puhtaita ja ihoystävällisiä, ja niihin on käytetty mahdollisimman korkealaatuisia ainesosia. EcoMineralsin mineraalimeikit ovat laadukasta, vegaanista luonnonkosmetiikkaa. Nämä meikit, mm. mineraalimeikkipohjat, sulautuvat ihoon tuoden esiin oman luonnollisen kauneutemme.

Kaikki sävyt tarjoavat täydellisen peittävyyden, joten ne sopivan loistavaksti sekä päivä- että iltakäyttöön. EcoMinerals -tuotteet valmistetaan luontoa ja eläimiä kunnioittaen, ilman eläinkokeita. Niissä yhdistyy laadukas sekoitus luonnon mineraaleja, jotka tekevät ihmeitä ihoa vahingoittamatta.