Kasvohoidot | Kauneushoitola Pioni - Oulu

Kasvohoidot


Kasvohoidoissa käytetettävissäni ovat turvalliset, tulokselliset sekä hajusteettomat tuotesarjat Retipalm, isClinical ja pHformula. Tuotesarjat eivät sisällä lainkaan parafiineja/mineraaliöljyjä, synteettisiä väriaineita, kemiallisia säilöntäaineita eikä eläinperäisiä ainesosia.

pHformula-innovatiivinen ihon pinnoitusmetodi

pHformula on innovatiivisten ja erittäin tehokkaiden ihon pinnoitusmenetelmien edelläkävijä, joka yhdistää ainutlaatuisella tavalla kosmeettisia ja lääketieteellisiä hoitomuotoja. Ihoa tehokkaasti uudistamalla rakennetaan iholle uusi pinta, hoitaen ikääntymisen merkkejä, ihon sävyä, epäpuhtauksia, aknea, herkkyyttä ja punoitusta.

Uudelleenrakentavalla lääketieteellä eli pinnoituksella on huomattavia hyötyvaikutuksia sekä etuja tavallisiin kuorintahoitoihin verrattuna. Tavoite on keskittyä ihosolukon poistamisen sijaan ihosolujen uudistamiseen ja uuden solukon mahdollisimman tehokkaaseen muodostumiseen.

Hoitojen myötä ärsytysreaktiot vähenevät ja iho toimii paremmin. Hoidoilla saavutettavat tulokset riippuvat pHformula- tuotteiden säännöllisestä käytöstä sekä tehtyjen pinnoitushoitojen määrästä. Sarjahoitoa voidaan tehdä 10-21 päivän välein. pHformula-hoidot A.G.E. , A.C. , ja M.E.L.A. eivät sovellu raskaana oleville eikä imettäville.

PHformulan ihoasiantuntijana suunnittelen Sinulle täydellisen hoitokokonaisuuden, jota seuraamalla saat näkyviä tuloksia ja täten suojaat ihoasi ennakoivasti ehkäisten tulevaisuuden iho-ongelmia.

Retipalm-kasvohoidot

Saksalaisessa Retipalm-tuotesarjan kasvohoidoissa filosofia perustuu vitamiinien vaikutukseen pintaa syvemmällä erityisen solubiologia-innovaation ansiosta. Retipalm- kasvohoidot ovat erittäin tehokkaita ja näkyviä tuloksia näkee välittömästi hoidon jälkeen. Erittäin korkeat vitamiinipitoisuudet mahdollistavat tehokkaat tulokset. Retipalm Vitamin Skin Care sisältää a-vitamiinia retinyylipalmitaatin muodossa eri annoksina (kolmentasonohjelma) sekä antioksidantteja, joita ovat C-ja E-vitamiinit sekä beetakaroteeni.

Kasvohoidot ovat Medical Spa-tyyppisiä, eli niissä yhdistyy teho ja hemmottelu samanaikaisesti. Hoidot sisältävät paljon hierontaa ja ne tehdään täysin ilman laitteita. Vaikuttavat aineet imeytetään ihosoluihin ja talirauhasiin vaikuttaen ihon toimintaan - säädellen esim. talirauhasen toimintaa tai kuroen veltostunutta ihon tukiverkostoa takaisin yhteen. Couperoottinen iho vahvistuu kun vitamiinit pääsevät tarpeeksi syvälle vahvistamaan verisuonten seinämiä.

Retipalm-sarjalla voidaan hoitaa kaikentyyppisiä ihoja, kuten atooppista ihoa, aknea, couperosaa, ruusufinniä, psoriasista sekä ikääntyvää ihoa, jossa pigmenttimuutoksia ja iho on veltostunut sekä ryppyinen. Hoidot sopivat kaikenikäisille.

Valittavana on Retipalm kasvohoidot 60 ja 90 min. Mitä pidempi kasvohoito, sitä enemmän hierontaa ja aineilla pidemmät vaikutusajat-tehokkaampi hoito!

LED-valoterapia

LED- valohoito on uusi ja tehokas tapa hoitaa vaurioitunutta ihoa sekä rauhoittaa ja uudistaa sitä.

Erityisen hyvin LED-valohoito sopii aknen sekä muiden tulehduksellisten ihotilanteiden (ruusufinni, karvatupentulehdus, hormoninäppylät) hoitoon sekä ihon uudistamiseen ja vaurioiden korjaamiseen sekä ihon rauhoittamiseen. Lisäksi Led-valo auttaa ihoa tuottamaan D-vitamiinia vielä pitkään hoidon jälkeen.

Erityisesti seuraaville iho-ongelmille:

  • lievän- ja keskivaikean aknen hoito
  • ruusufinni (rosacea)
  • iho, jossa aknearvista jääneitä pigmenttimuutoksia
  • haavan ja arven paranemisen nopeuttaminen
  • nopeuttaa ihon paranemista kuorivien toimenpitein jälkeen (esim. laserhionta tai kemiallinen kuorinta)

Led-valohoito ei sovellu:

  • Valoherkistävät lääkkeet, kuten esimerkiksi isotretioniini, amiodaroni, metotreksaatti, atsatiopriini, doksisykliini ym.
  • Fotoallergiset reaktiot ja ihottumat, albinismi, porfyria
  • Autoimmuunisairaudet (lupus = punahukkatauti), Epilepsia
  • Tietyt valolle herkistävät luontaistuotteet kuten mäkikuisma
  • Raskaus ja imetys

Kasvohoidot - V Carbon kuorinta | Kauneushoitola Pioni - Oulu

V Carbon System

Nopea ja tehokas kuorintahoito vain noin 30 minuutissa. V Carbon hoito sopii erityisesti ikääntymisen merkkeihin sekä arville. Hoito kiinteyttää ja kohottaa ihoa välittömästi sekä parantaa ihon tekstuuria jo ensimmäisellä kerralla. Puhdistavan vaikutuksen vuoksi hoito on erinomainen myös epäpuhtaalle iholle. Kasvojen lisäksi hoito voidaan tehdä kaulan ja dekolteen iholle.

V Carbon system hoito on ainutlaatuinen yhdistelmä kasvihiiltä, happoja, antioksidantteja sekä välittömästi ihoa kohottavaa Gabelliinaa. Jo yhdellä hoitokerralla saavutetaan tuloksia. Parhaat tulokset saadaan esim. 3 hoidon sarjana 15 päivän välein. Hoitoa ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.

IsClinical

IsClinical on Yhdysvaltalaisen Innovative Skincare LLC:n kehittämä ihonhoitosarja, jonka farmaseuteista, genetiikan asiantuntijoista, biologeista, biokemisteistä ja lääkäreistä kuuluva asiantuntijatiimi on kehittänyt.

IsClinical -tuotteissa on hyödynnetty edistyneimpiä mahdollisia teknologioita ja korkeimman farmaseuttisen tason raaka-aineita, joissa käytetään vain kasvien puhtaimpia ja tehokkaimpia osia. Sarjassa on tehokkaita, turvallisia kasvutekijä-tuotteita, kuten kupari tripeptidi-1, joka mm. lisää kollageenisynteesiä ja korjaa kollageenin rakennetta ihossa.

IsClinicalilla on erittäin monitoimiset tuotteet, joista jokainen hoitaa samanaikaisesti 3-5 eri ihohoidollista tehtävää. IsClinicalin kasvohoidot ja tuotteet ovat turvallisia myös raskaana oleville tai imettäville, sillä mitään ei imeydy verenkiertoon. IsClinical-kasvohoidot eivät tarvitse toipumisaikaa, iho näyttää hoidon jälkeen kirkkaalta, pehmeältä ja terveeltä. Isclinical-kasvohoidoissa voidaan hoitaa kaikkia ihotyyppejä, niin epäpuhdasta, rasvaista, suurihuokoista ihoa, kuin ikääntynyttäkin ihoa, kuivuudesta kärsivää ihoa sekä ihon värihäiriöitä.

Suunnittelen jokaiselle yksilöllisesti ihontarpeita vastaavan hoidon, sekä mahdolliset jatkohoidot ja kotihoitotuotteet.

Fire&Ice-Kasvohoito

Fire&Ice on tehokas, julkkistenkin suosima Red Carpet Facial-hoito, jossa tehdään kevyt kemiallinen kuorinta, joka ei vaadi toipumisaikaa. Iho on hoidon jälkeen välittömästi edustuskunnossa.

Hoito kirkastaa, nuorentaa ihoa, sopii ikääntymisen merkkeihin, on muokkaava ja soluja uudistava, pienentää ihohuokosia ja tasoittaa ihoa. Loistava myös akneen ja hyperpigmentaatioon. Sopii myös raskaana oleville ja imettäville. Hoito tehdään upealla isClinical-tuotesarjalla.

HydraFacial +iSClinical Fire&Ice-kasvohoito

Uskomaton kuulaus, hehku ja teho yhdistelmähoidolla! Tässä hoidossa yhdistyvät Hydrafacial-ihonpuhdistus ja Fire&Ice happokuorinta.  Sopii hyvin kirkkautta, puhtautta ja pehmeyttä kaipaavalle iholle.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, happokuorinta, HydraFacial-ihonpuhdistus, kosteuttava ja rauhoittava naamio sekä hoitavat loppuvoiteet.

Hydra Facial ihonhoito | Kauneushoitola Pioni - Oulu

HydraFacial ihonhoito


HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti, ilman epämiellyttäviä tuntemuksia. Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kerääntyvä ehostus, kuollut ihosolukko, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. HydraFacialissa käytetään ainoastaan turvalliseksi todettuja ainesosia. Hoito on hygieeninen, koska hoidossa käytettävät hoitopäät ovat kertakäyttöisiä ja ne vaihdetaan jokaisen asiakkaan jälkeen.

Hoitoon voidaan yhdistää esimerkiksi GlySal-happokuorinta tai Dermabuilder-anti-age-peptidiliuoksen syöttö, joka silottaa juonteita botuliinin tavoin mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia.

HydraFacialilla voidaan hoitaa rasvaista, tukkeutunutta ihoa, suurentuneita huokosia, ihon värihäiriöitä, kirkkauden ja kimmoisuuden puutteesta kärsiviä ihoja, sekä juonteita ja ryppyjä.

HydraFacial sopii lähes kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle. Palaneelle, ekseema-ja psoriasispotilaille hoitoa ei kuitenkaan suositella.

Iho tuntuu hoidon jälkeen puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Terve puna laskee normaaliksi parissa minuutissa, joten voit jatkaa pian takaisin arkipuuhiesi pariin. Toipumisaikaa ei siis tarvita. Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää aurinkosuojakerrointa, vähintään tasoa 30.

HydraFacial Perk Eye-hoito

Lisäoptiona HydraFacialiin on saatavana uusi Perk-hoito silmänympärysiholle. Hoito ei vaadi toipumisaikaa ja saat hoidon päätteeksi kotiin hoidossa käytetyn tehoseerumiampullin, jolla voit hoitaa ihoasi kotona päivittäin.

Perk Eye-hoito virkistää ja raikastaa, kiinteyttää sekä kosteuttaa herkkää silmänympärysihoa. Vaikuttavina aineina on mm. hevoskastanjansiemenuute sekä arnikinkukka.

eDermastamp mikroneulaus | Kauneushoitola Pioni - Oulu

Retipalm-mikroneulaus


Mikroneulauksessa ihon epidermikseen tehdään tuhansia ohuita mikrokanavia. Pienen pienet mikrovauriot stimuloivat ihon luonnollisia paranemismekanismeja, joka saa ihon uudistamaan itseään tehokkaasti. Lisäksi mikrokanavat avaavat vaikuttaville aineille suoran tien ihoon, joka moninkertaistaa vitamiinien ja muiden iholle imeytettävien tehoaineiden vaikutuksen.

Neulauksen vaikutus ihoon on hyvin konkreettinen. Säännöllisen neulauksen seurauksena iho mm. kiinteytyy, napakoituu ja silottuu ja sen väri tasoittuu.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, hapotuksen ja mikroneulauksen, vitamiinien imeytyksen ja erikoisnaamion sekä loppuvoiteet. Mikroneulausta suositellaan sarjahoitona 4-6 viikon välein, mutta suunnittelen jokaiselle yksilöllisesti sarjahoidon tarpeen. Kuitenkin jo yhdelläkin hoitokerralla saadaan tuloksia aikaan!

Mikroneulausta ei suositella raskaana oleville, diabeetikoille eikä tulehtuneelle iholle. Hoidon jälkeen vältettävä hikoilua (urheilua), saunaa, auringon ottoa ja meikkaamista.

Jalkahoidot ja pedikyyrit | Kauneushoitola Pioni - Oulu

Jalkahoidot


Säännöllinen jalkahoito ehkäisee jalkaongelmien syntymistä, ja parantaa jalkojen kuntoa. Jalkahoito sopii ihan kaikille ja se on ihanan rentouttava kokemus. Kukapa meistä ei haluaisi miellyttävän kevyitä jalkoja?

Hoidon päätteeksi saat tarvittavat kotihoito-ohjeet. Klassiseen jalkahoitoon kuuluu kylvetys, kynsien lyhentäminen, kynsinauhojen siistiminen, kovettumien/känsien poisto, lakkaus sekä hieronta.

Valittavana on myös hemmotteleva jalkahoito, johon lisäksi tulee kuorinta ja hoitava, jalkoja kosteuttava naamio.

Jalkahoidon yhteydessä voi tehdä myös varpaankynsien geelilakkauksen. Geelilakka kovetetaan UV/LED-uunissa joten geelilakkaus pysyy hyvänä jopa kahden kuukauden ajan!

Sokerointi | Kauneushoitola Pioni - Oulu

Sokerointi


Sokerointi on ihoystävällinen tapa poistaa häiritsevät ihokarvat kaikkialta kehosta. Säännöllisen sokeroinnin ansiosta karva ohenee ja karvan kasvu vähenee, jolloin myös iho tuntuu pehmeämmältä ja sileämmältä.

Sokerointi sopii myös raskaana oleville. Sokeroinnin päätteeksi saat tarvittavat kotihoito-ohjeet.

Ripsien ja kulmien kestovärjäys • Kestotaivutus • Ripsipidennykset | Kauneushoitola Pioni - Oulu

Kestovärit - ripsien ja kulmien kestovärjäys


Ripsien ja kulmien kestovärjäyksellä saadaan helposti ja nopeasti piristystä ilmeeseen, ripset tulevat värjäyksen ansiosta paremmin esille ja kulmat luovat kehyksen kasvoille.

Kulmat muotoillaan lopuksi sokerilla tai automaattipinseteillä. Käytössäni on Refectocil-tuotteet. Ikäraja ripsien ja kulmien kestovärjäykselle on 16 vuotta.

Hennavärjäys kulmille


Hennavärjäyksellä värjätään tehokkaasti niin iho kuin karvakin. Kulmien hennavärjäys on ikään kuin lyhytaikainen tatuointi ja pitkäkestoinen värjäys (6-8 viikkoa). Hennaväri on pysyvä ja kasvaa karvan mukana pois. Hennavärit ovat kasvivärejä eivätkä ne sisällä ammoniakkia tai vetyperoksidia värin kehittymiseen, vain vettä.

Hennakulmilla voidaan freesata myös vanhoja pigmentointeja sekä paikata kulmakarvojen mahdollisia aukkoja tai koloja. Hennavärin tiedetään edistävän myös karvan kasvua. Kulmat kasvavat vahvempana, pidentää karvan kasvukautta ja vähentää ihon kuivumista.

Käsittelyn jälkeen kulmat ovat meikatun näköiset ja enin väri haalenee muutaman pesukerran jälkeen. Hennavärjäys ei sovi mikäli olet raskaana tai imetät, jos sinulla on tulehduksia tai haavoja kasvoilla, jos olet ottanut Botox- tai täyteaineita 1kk sisällä, tai jos sinulla PPD-allergia.

InLei-ripsien kestotaivutus


Kestotaivutuksessa oma luonnonripsi taivutetaan haluttuun kaarevuuteen, jolloin ripset näyttävät pidemmiltä ja katseesi kirkastuu.

InLei-kestotaivutuksella ripsistä tulee kauniin kaarevat ja ripset pysyvät taivutettuina useita viikkoja. Kestotaivutus on hyvä vaihtoehto, jos et halua/pysty ottamaan ripsipidennyksiä, mutta haluat kauniisti taivutetut ripset. Kestotaivutuksen yhteydessä suositellaan myös ripsien kestovärjäystä.

Mikäli olet raskaana tai imetät, suosittelen kestotaivutuksen ottamista vasta kun hormonitoiminta on tasapainottunut, jotta saadaan mahdollisimman haluttu ja onnistunut lopputulos. On mahdollisuus, että taivutus ei onnistu tai ole yhtä pysyvä kuin normaalisti. Ripsien kestotaivutuksessa ikäraja on 16 vuotta.

InLei-kulmien laminointi


Kulmien laminoinnilla saadaan parhaiten itsepäiset ja sojottavat kulmakarvat haluttuun muotoon. Laminoinnin jälkeen kulmakarvoista tulee tuuheammat, kiiltävämmän ja paremman näköiset. Kulmien laminointi myös parantaa karvan rakennetta. Käsittelyyn kuuluu myös kulmakarvojen värjäys. Kulmien laminointi voidaan uusia 4-6 viikon välein ja laminointi pysyy hyvänä noin neljä viikkoa. InLei- tuotteet ovat tutkitusti turvalliset ja hellävaraiset asiakkaille.

Mikäli olet raskaana tai imetät, suosittelen kulmien laminointia vasta kun hormonitoiminta on tasapainottunut.  On mahdollisuus, että kulmat ei asetu haluttuun muotoon hormonien takia. Kulmien laminoinnissa ikäraja on 16 vuotta

Meikkaus- ja ehostuspalvelu | Kauneushoitola Pioni - Oulu

Ehostus - arki- ja juhlameikki


Käytössäni ehostuksessa on laadukkaat ja monipuoliset tuotteet ARTDECOLTA, joilla loihditaan Sinulle meikki niin arkeen kuin juhlaankin! Teen myös meikinopastuksia, jolloin katsomme yhdessä sinulle sopivat sävyt ja tuotteet ja saat vinkkejä meikkauksen saloihin.