Kasvohoidot | Kauneushoitola Pioni - Oulu

Kasvohoidot


Kasvohoidoissa käytettävissäni on turvalliset, tulokselliset, hajusteettomat tuotesarjat Retipalm ja IsClinical. Tuotesarjat eivät sisällä lainkaan parafiineja/mineraaliöljyjä, synteettisiä väriaineita, kemiallisia säilöntäaineita, eikä eläinperäisiä ainesosia.

Retipalm-kasvohoidot

Saksalaisessa Retipalm-tuotesarjan kasvohoidoissa filosofia perustuu vitamiinien vaikutukseen pintaa syvemmällä erityisen solubiologia-innovaation ansiosta. Retipalm- kasvohoidot ovat erittäin tehokkaita ja näkyviä tuloksia näkee välittömästi hoidon jälkeen. Erittäin korkeat vitamiinipitoisuudet mahdollistavat tehokkaat tulokset. Retipalm Vitamin Skin Care sisältää a-vitamiinia retinyylipalmitaatin muodossa eri annoksina (kolmentasonohjelma) sekä antioksidantteja, joita ovat C-ja E-vitamiinit sekä beetakaroteeni.

Kasvohoidot ovat Medical Spa-tyyppisiä, eli niissä yhdistyy teho ja hemmottelu samanaikaisesti. Hoidot sisältävät paljon hierontaa ja ne tehdään täysin ilman laitteita. Vaikuttavat aineet imeytetään ihosoluihin ja talirauhasiin vaikuttaen ihon toimintaan - säädellen esim. talirauhasen toimintaa tai kuroen veltostunutta ihon tukiverkostoa takaisin yhteen. Couperoottinen iho vahvistuu kun vitamiinit pääsevät tarpeeksi syvälle vahvistamaan verisuonten seinämiä.

Retipalm-sarjalla voidaan hoitaa kaikentyyppisiä ihoja, kuten atooppista ihoa, aknea, couperosaa, ruusufinniä, psoriasista sekä ikääntyvää ihoa, jossa pigmenttimuutoksia ja iho on veltostunut sekä ryppyinen. Hoidot sopivat kaikenikäisille.

Valittavana on Retipalm kasvohoidot 60 min, 75 min ja 90 min. Mitä pidempi kasvohoito, sitä enemmän hierontaa ja aineilla pidemmät vaikutusajat-tehokkaampi hoito!

Kasvohoidot - V Carbon kuorinta | Kauneushoitola Pioni - Oulu

V Carbon System

Nopea ja tehokas kuorintahoito vain noin 30 minuutissa. V Carbon hoito sopii erityisesti ikääntymisen merkkeihin sekä arville. Hoito kiinteyttää ja kohottaa ihoa välittömästi sekä parantaa ihon tekstuuria jo ensimmäisellä kerralla. Puhdistavan vaikutuksen vuoksi hoito on erinomainen myös epäpuhtaalle iholle. Kasvojen lisäksi hoito voidaan tehdä kaulan ja dekolteen iholle.

V Carbon system hoito on ainutlaatuinen yhdistelmä kasvihiiltä, happoja, antioksidantteja sekä välittömästi ihoa kohottavaa Gabelliinaa. Jo yhdellä hoitokerralla saavutetaan tuloksia. Parhaat tulokset saadaan esim. 3 hoidon sarjana 15 päivän välein. Hoitoa ei suositella raskaana oleville eikä imettäville.

IsClinical

IsClinical on Yhdysvaltalaisen Innovative Skincare LLC:n kehittämä ihonhoitosarja, jonka farmaseuteista, genetiikan asiantuntijoista, biologeista, biokemisteistä ja lääkäreistä kuuluva asiantuntijatiimi on kehittänyt.

IsClinical -tuotteissa on hyödynnetty edistyneimpiä mahdollisia teknologioita ja korkeimman farmaseuttisen tason raaka-aineita, joissa käytetään vain kasvien puhtaimpia ja tehokkaimpia osia. Sarjassa on tehokkaita, turvallisia kasvutekijä-tuotteita, kuten kupari tripeptidi-1, joka mm. lisää kollageenisynteesiä ja korjaa kollageenin rakennetta ihossa.

IsClinicalilla on erittäin monitoimiset tuotteet, joista jokainen hoitaa samanaikaisesti 3-5 eri ihohoidollista tehtävää. IsClinicalin kasvohoidot ja tuotteet ovat turvallisia myös raskaana oleville tai imettäville, sillä mitään ei imeydy verenkiertoon. IsClinical-kasvohoidot eivät tarvitse toipumisaikaa, iho näyttää hoidon jälkeen kirkkaalta, pehmeältä ja terveeltä. Isclinical-kasvohoidoissa voidaan hoitaa kaikkia ihotyyppejä, niin epäpuhdasta, rasvaista, suurihuokoista ihoa, kuin ikääntynyttäkin ihoa, kuivuudesta kärsivää ihoa sekä ihon värihäiriöitä.

Suunnittelen jokaiselle yksilöllisesti ihontarpeita vastaavan hoidon, sekä mahdolliset jatkohoidot ja kotihoitotuotteet.

Fire&Ice-Kasvohoito

Fire&Ice on tehokas, julkkistenkin suosima Red Carpet Facial-hoito, jossa tehdään kevyt kemiallinen kuorinta, joka ei vaadi toipumisaikaa. Iho on hoidon jälkeen välittömästi edustuskunnossa.

Hoito kirkastaa, nuorentaa ihoa, sopii ikääntymisen merkkeihin, on muokkaava ja soluja uudistava, pienentää ihohuokosia ja tasoittaa ihoa. Loistava myös akneen ja hyperpigmentaatioon. Sopii myös raskaana oleville ja imettäville. Hoito tehdään upealla isClinical-tuotesarjalla.

HydraFacial +iSClinical Fire&Ice-kasvohoito

Uskomaton kuulaus, hehku ja teho yhdistelmähoidolla! Tässä hoidossa yhdistyvät Hydrafacial-ihonpuhdistus ja Fire&Ice happokuorinta.  Sopii hyvin kirkkautta, puhtautta ja pehmeyttä kaipaavalle iholle.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, happokuorinta, HydraFacial-ihonpuhdistus, kosteuttava ja rauhoittava naamio sekä hoitavat loppuvoiteet.

Hydra Facial ihonhoito | Kauneushoitola Pioni - Oulu

HydraFacial ihonhoito


HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti, ilman epämiellyttäviä tuntemuksia. Laitteen tehokkaalla alipaineimulla imetään ihosta kerääntyvä ehostus, kuollut ihosolukko, ihon eritteet, lika, haitalliset mikrobit sekä ylimääräiset hoitonesteet erilliseen jätesäiliöön. HydraFacialissa käytetään ainoastaan turvalliseksi todettuja ainesosia. Hoito on hygieeninen, koska hoidossa käytettävät hoitopäät ovat kertakäyttöisiä ja ne vaihdetaan jokaisen asiakkaan jälkeen.

Hoitoon voidaan yhdistää esimerkiksi GlySal-happokuorinta tai Dermabuilder-anti-age-peptidiliuoksen syöttö, joka silottaa juonteita botuliinin tavoin mutta kivuttomasti ja ilman pistoksia.

HydraFacialilla voidaan hoitaa rasvaista, tukkeutunutta ihoa, suurentuneita huokosia, ihon värihäiriöitä, kirkkauden ja kimmoisuuden puutteesta kärsiviä ihoja, sekä juonteita ja ryppyjä.

HydraFacial sopii lähes kaikille ihotyypeille, myös herkälle ja kuivalle iholle. Palaneelle, ekseema-ja psoriasispotilaille hoitoa ei kuitenkaan suositella.

Iho tuntuu hoidon jälkeen puhtaalta, pehmeältä ja kosteutetulta. Terve puna laskee normaaliksi parissa minuutissa, joten voit jatkaa pian takaisin arkipuuhiesi pariin. Toipumisaikaa ei siis tarvita. Hoidon jälkeen tulee välttää suoraa auringonvaloa ja käyttää aurinkosuojakerrointa, vähintään tasoa 30.

HydraFacial Perk Lip&Eye-hoito

Lisäoptiona HydraFacialiin on saatavana uusi Perk-hoito silmänympärysiholle ja huulille. Hoito ei vaadi toipumisaikaa ja saat hoidon päätteeksi kotiin hoidossa käytetyn tehoseerumiampullin, jolla voit hoitaa ihoasi kotona päivittäin.

Perk Eye-hoito virkistää ja raikastaa, kiinteyttää sekä kosteuttaa herkkää silmänympärysihoa. Vaikuttavina aineina on mm. hevoskastanjansiemenuute sekä arnikinkukka.

Perk Lip-hoito antaa täyteläisyyttä huulille, sekä ravitsee ja kosteuttaa huulia tehden niistä pehmeämmät. Vaikuttavina aineina mm. piparminttuöljy ja pioniuute.

eDermastamp mikroneulaus | Kauneushoitola Pioni - Oulu

eDermastamp-mikroneulaus


eDermastamp-mikroneulauksen avulla viedään aktiiviaineita syvälle ihoon, joten se on ainutlaatuinen tapa uudistaa ihon kuntoa sisältä ulospäin. Kun iho on mikroneulattu, ihosolut alkavat tuottaa kemiallisia kasvutekijöitä sekä proteiineja uuden kudoksen aikaansaamiseksi. Nämä tekijät synnyttävät uutta tukikudosta ihoon ja uudistuminen saa aikaan näkyviä muutoksia ihon rakenteissa.

Mikroneulauksella voidaan hoitaa arpia, (mm. aknearvet, leikkausarvet, venymäarvet) juonteita, ryppyjä, veltostunutta ihoa, suurentuneita huokosia, pigmenttiläiskiä sekä sameaa, epätasaista ihon väriä.

eDermastamp® on ainoa mikroneulauslaite maailmassa, joka on luokiteltu lääkinnälliseksi laitteeksi sekä Euroopassa että USA:ssa. Laitteen jokainen osa moottorista käsikappaleeseen ja hoitopäähän on suunniteltu ja valmistettu korkeatasoisten laatustandardien mukaisesti. eDermastamp® on myös ihotautilääkäreiden sekä plastiikkakirurgien käytössä ympäri maailman.

Parhaimpiin tuloksiin päästään sarjahoidolla, koska vahingoittunutta ihoa ei voi korjata hetkessä.  Mikroneulaushoitoa tehdään 4-6viikon välein, mutta suunnittelen jokaiselle yksilöllisesti sarjahoidon tarpeen. Kuitenkin jo yhdelläkin hoitokerralla saadaan tuloksia aikaan!

Hoidon jälkeen iholle ei saa levittää mitään saman päivänä, lisäksi tulee välttää auringonottoa, saunaa sekä hikoilua (urheilua).

Käsihoidot ja manikyyrit sekä geelilakkaukset | Kauneushoitola Pioni - Oulu

Käsihoidot


Käsihoidossa viilataan kynnet, siistitään kynsinauhat, lakataan kynnet joko hoito-tai värilakalla, sekä lopuksi tehdään rentouttava käsihieronta.

Lisäpalveluna käsihoidolle saatavana myös hoitava kuorinta ja naamio. Kauniit kädet huomataan!

Jalkahoidot ja pedikyyrit | Kauneushoitola Pioni - Oulu

Jalkahoidot


Säännöllinen jalkahoito ehkäisee jalkaongelmien syntymistä, ja parantaa jalkojen kuntoa. Jalkahoito sopii ihan kaikille ja se on ihanan rentouttava kokemus. Kukapa meistä ei haluaisi miellyttävän kevyitä jalkoja?

Hoidon päätteeksi saat tarvittavat kotihoito-ohjeet. Klassiseen jalkahoitoon kuuluu kylvetys, kynsien lyhentäminen, kynsinauhojen siistiminen, kovettumien/känsien poisto, lakkaus sekä hieronta.

Valittavana on myös hemmotteleva jalkahoito, johon lisäksi tulee kuorinta ja hoitava, jalkoja kosteuttava naamio.

Jalkahoidon yhteydessä voi tehdä myös varpaankynsien geelilakkauksen. Geelilakka kovetetaan UV/LED-uunissa joten geelilakkaus pysyy hyvänä jopa kahden kuukauden ajan!

Sokerointi | Kauneushoitola Pioni - Oulu

Sokerointi


Sokerointi on ihoystävällinen tapa poistaa häiritsevät ihokarvat kaikkialta kehosta. Säännöllisen sokeroinnin ansiosta karva ohenee ja karvan kasvu vähenee, jolloin myös iho tuntuu pehmeämmältä ja sileämmältä.

Sokerointi sopii myös raskaana oleville. Sokeroinnin päätteeksi saat tarvittavat kotihoito-ohjeet.

Ripsien ja kulmien kestovärjäys • Kestotaivutus • Ripsipidennykset | Kauneushoitola Pioni - Oulu

Kestovärit - ripsien ja kulmien kestovärjäys


Ripsien ja kulmien kestovärjäyksellä saadaan helposti ja nopeasti piristystä ilmeeseen, ripset tulevat värjäyksen ansiosta paremmin esille ja kulmat luovat kehyksen kasvoille.

Kulmat muotoillaan lopuksi sokerilla tai automaattipinseteillä. Käytössäni on Refectocil-tuotteet. Ikäraja ripsien ja kulmien kestovärjäykselle on 16 vuotta.

InLei-ripsien kestotaivutus


Kestotaivutuksessa oma luonnonripsi taivutetaan haluttuun kaarevuuteen, jolloin ripset näyttävät pidemmiltä ja katseesi kirkastuu.

InLei-kestotaivutuksella ripsistä tulee kauniin kaarevat ja ripset pysyvät taivutettuina useita viikkoja. Kestotaivutus on hyvä vaihtoehto, jos et halua/pysty ottamaan ripsipidennyksiä, mutta haluat kauniisti taivutetut ripset. Kestotaivutuksen yhteydessä suositellaan myös ripsien kestovärjäystä.

Mikäli olet raskaana tai imetät, suosittelen kestotaivutuksen ottamista vasta kun hormonitoiminta on tasapainottunut, jotta saadaan mahdollisimman haluttu ja onnistunut lopputulos. On mahdollisuus, että taivutus ei onnistu tai ole yhtä pysyvä kuin normaalisti.

InLei-kulmien laminointi


Kulmien laminoinnilla saadaan parhaiten itsepäiset ja sojottavat kulmakarvat haluttuun muotoon. Laminoinnin jälkeen kulmakarvoista tulee tuuheammat, kiiltävämmän ja paremman näköiset. Kulmien laminointi myös parantaa karvan rakennetta. Käsittelyyn kuuluu myös kulmakarvojen värjäys. Kulmien laminointi voidaan uusia 4-6 viikon välein ja laminointi pysyy hyvänä noin neljä viikkoa. InLei- tuotteet ovat tutkitusti turvalliset ja hellävaraiset asiakkaille.

Mikäli olet raskaana tai imetät, suosittelen kulmien laminointia vasta kun hormonitoiminta on tasapainottunut.  On mahdollisuus, että kulmat ei asetu haluttuun muotoon hormonien takia.

Ripsienpidennykset


Quick Pick™ -volyymiripset valmisviuhkat. Palvelu on nimensä mukaisesti nopeampi kuin perinteinen volyymiripsipalvelu ja sen lopputuloksena ovat kauniit ja laadukkaat volyymiripset.

Perinteisiä volyymiripsiä Quic Pick-volyymiripset eivät kuitenkaan korvaa, mutta ovat hyvä vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat nopeaa huoltoa tai on levottomat silmät.

Klassiset ripsipidennykset ovat yksittäisiä, synteettisiä ripsikuituja, joita kiinnitetään yksitellen omiin luonnonripsiin siihen tarkoitetulla ripsiliimalla. Niiden avulla luodaan pidemmät, tummemmat ja runsaammat ripset.

Valittavana on eri pituisia ripsikuituja, joilla saadaan aikaan juuri sinulle sopivat ripset. Suositeltava ripsipidennysten huoltoväli on 3-4 viikkoa. Ikäraja ripsienpidennyksiin on 16 vuotta.

Meikkaus- ja ehostuspalvelu | Kauneushoitola Pioni - Oulu

Ehostus - arki- ja juhlameikki


Käytössäni ehostuksessa on laadukkaat ja monipuoliset tuotteet ARTDECOLTA, joilla loihditaan Sinulle meikki niin arkeen kuin juhlaankin! Teen myös meikinopastuksia, jolloin katsomme yhdessä sinulle sopivat sävyt ja tuotteet ja saat vinkkejä meikkauksen saloihin.