Kasvohoidot | Kauneushoitola Pioni - Oulu

Kasvohoidot


Kasvohoidoissa käytettävissäni on turvalliset, tulokselliset, hajusteettomat tuotesarjat Retipalm ja IsClinical. Tuotesarjat eivät sisällä lainkaan parafiineja/mineraaliöljyjä, synteettisiä väriaineita, kemiallisia säilöntäaineita, eikä eläinperäisiä ainesosia.

Saksalaisessa Retipalm-tuotesarjan kasvohoidoissa filosofia perustuu vitamiinien vaikutukseen pintaa syvemmällä erityisen solubiologia-innovaation ansiosta. Retipalm- kasvohoidot ovat erittäin tehokkaita ja näkyviä tuloksia näkee välittömästi hoidon jälkeen. Erittäin korkeat vitamiinipitoisuudet mahdollistavat tehokkaat tulokset.

Retipalm-sarjalla voidaan hoitaa kaikentyyppisiä ihoja, kuten atooppista ihoa, aknea, couperosaa, ruusufinniä, psoriasista sekä ikääntyvää ihoa, jossa pigmenttimuutoksia ja iho on veltostunut sekä ryppyinen. Hoidot sopivat kaikenikäisille.

IsClinical on Yhdysvaltalaisen Innovative Skincare LLC:n kehittämä ihonhoitosarja, jonka farmaseuteista, genetiikan asiantuntijoista, biologeista, biokemisteistä ja lääkäreistä kuuluva asiantuntijatiimi on kehittänyt.

IsClinical -tuotteissa on hyödynnetty edistyneimpiä mahdollisia teknologioita ja korkeimman farmaseuttisen tason raaka-aineita, joissa käytetään vain kasvien puhtaimpia ja tehokkaimpia osia. IsClinicalilla on erittäin monitoimiset tuotteet, joista jokainen hoitaa samanaikaisesti 3-5 eri ihohoidollista tehtävää.

Suunnittelen jokaiselle yksilöllisesti ihontarpeita vastaavan hoidon, sekä mahdolliset jatkohoidot ja kotihoitotuotteet.

 

Hydra Facial ihonhoito | Kauneushoitola Pioni - Oulu

HydraFacial ihonhoito


HydraFacial on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti.

HydraFacialilla voidaan hoitaa rasvaista/tukkeutunutta ihoa, suurentuneita huokosia, ihon värihäiriöitä, kirkkauden ja kimmoisuuden puutteesta kärsiviä ihoja, sekä juonteita ja ryppyjä.

HydraFacial sopii lähes kaikille ihotyypeille ja tuntuu miellyttävältä. Iho näyttää hoidon jälkeen terveen punertavalta, mutta väri laskee normaaliksi parissa minuutissa, joten voit jatkaa pian takaisin arkipuuhiesi pariin.

HydraFacial Perk Lip&Eye-hoito

Lisäoptiona HydraFacialiin on saatavana uusi Perk-hoito silmänympärysiholle ja huulille. Hoito ei vaadi toipumisaikaa ja saat hoidon päätteeksi kotiin hoidossa käytetyn tehoseerumiampullin, jolla voit hoitaa ihoasi kotona päivittäin.

Perk Eye-hoito virkistää ja raikastaa, kiinteyttää sekä kosteuttaa herkkää silmänympärysihoa. Vaikuttavina aineina on mm. hevoskastanjansiemenuute sekä arnikinkukka.

Perk Lip-hoito antaa täyteläisyyttä huulille, sekä ravitsee ja kosteuttaa huulia tehden niistä pehmeämmät. Vaikuttavina aineina mm. piparminttuöljy ja pioniuute.

eDermastamp mikroneulaus | Kauneushoitola Pioni - Oulu

eDermastamp-mikroneulaus


eDermastamp-mikroneulauksen avulla viedään aktiiviaineita syvälle ihoon, joten se on ainutlaatuinen tapa uudistaa ihon kuntoa sisältä ulospäin.

Mikroneulauksella voidaan hoitaa arpia, juonteita, ryppyjä, veltostunutta ihoa, suurentuneita huokosia, pigmenttiläiskiä sekä sameaa, epätasaista ihon väriä. eDermastamp® on ainoa mikroneulauslaite maailmassa, joka on luokiteltu lääkinnälliseksi laitteeksi sekä Euroopassa että USA:ssa.

Laitteen jokainen osa moottorista käsikappaleeseen ja hoitopäähän on suunniteltu ja valmistettu korkeatasoisten laatustandardien mukaisesti. eDermastamp® on myös ihotautilääkäreiden sekä plastiikkakirurgien käytössä ympäri maailman.

Parhaimpiin tuloksiin päästään sarjahoidolla, koska vahingoittunutta ihoa ei voi korjata hetkessä. Suunnittelen jokaiselle yksilöllisesti sarjahoidon tarpeen.

Käsihoidot ja manikyyrit sekä geelilakkaukset | Kauneushoitola Pioni - Oulu

Käsihoidot


Käsihoidossa viilataan kynnet, siistitään kynsinauhat, lakataan kynnet joko hoito-tai värilakalla, sekä lopuksi tehdään rentouttava käsihieronta.

Lisäpalveluna käsihoidolle saatavana myös hoitava kuorinta ja naamio. Kauniit kädet huomataan!

Geelilakkaus


Geelilakkaus on oman, terveen, luonnonkynnen päälle tuleva geelilakkaus, joka kovetetaan UV/LED-uunissa.

Geelilakkaus on luonnollinen ja hellävarainen lakkaus, joka kestää kynnellä 3-4 viikkoa. Geelilakka on koostumukseltaan ohut, kynsilakkamainen, joten lisää pituutta ja muotoa sillä ei voi kynnelle rakentaa, mutta se peittää mahdollisen luonnonkynnen pinnalla olevan epätasaisuuden.

Varpaankynsissä geelilakkaus pysyy hyvänä jopa kahden kuukauden ajan!

Jalkahoidot ja pedikyyrit | Kauneushoitola Pioni - Oulu

Jalkahoidot


Säännöllinen jalkahoito ehkäisee jalkaongelmien syntymistä, ja parantaa jalkojen kuntoa. Jalkahoito sopii ihan kaikille ja se on ihanan rentouttava kokemus. Kukapa meistä ei haluaisi miellyttävän kevyitä jalkoja?

Hoidon päätteeksi saat tarvittavat kotihoito-ohjeet. Klassiseen jalkahoitoon kuuluu kylvetys, kynsien lyhentäminen, kynsinauhojen siistiminen, kovettumien/känsien poisto, lakkaus sekä hieronta.

Valittavana on myös hemmotteleva jalkahoito, johon lisäksi tulee kuorinta ja hoitava, jalkoja kosteuttava naamio.

Sokerointi | Kauneushoitola Pioni - Oulu

Sokerointi


Sokerointi on ihoystävällinen tapa poistaa häiritsevät ihokarvat kaikkialta kehosta. Säännöllisen sokeroinnin ansiosta karva ohenee ja karvan kasvu vähenee, jolloin myös iho tuntuu pehmeämmältä ja sileämmältä.

Sokerointi sopii myös raskaana oleville. Sokeroinnin päätteeksi saat tarvittavat kotihoito-ohjeet.

Ripsien ja kulmien kestovärjäys • Kestotaivutus • Ripsipidennykset | Kauneushoitola Pioni - Oulu

Kestovärit - ripsien ja kulmien kestovärjäys


Ripsien ja kulmien kestovärjäyksellä saadaan helposti ja nopeasti piristystä ilmeeseen, ripset tulevat värjäyksen ansiosta paremmin esille ja kulmat luovat kehyksen kasvoille.

Kulmat muotoillaan lopuksi sokerilla tai automaattipinseteillä. Käytössäni on Refectocil-tuotteet.

InLei-ripsien kestotaivutus


Kestotaivutuksessa oma luonnonripsi taivutetaan haluttuun kaarevuuteen, jolloin ripset näyttävät pidemmiltä ja katseesi kirkastuu.

InLei-kestotaivutuksella ripsistä tulee kauniin kaarevat ja ripset pysyvät taivutettuina useita viikkoja. Kestotaivutus on hyvä vaihtoehto, jos et halua/pysty ottamaan ripsipidennyksiä, mutta haluat kauniisti taivutetut ripset. Kestotaivutuksen yhteydessä suositellaan myös ripsien kestovärjäystä.

Ripsienpidennykset


Volyymiripset - luonnonripsien tyveen kiinnitetään viuhkamaisesti 2-5 erittäin ohutta volyymikuitua. Viuhkojen kiinnittäminen ei satu eikä tunnu epämukavalta. Volyymiripsikuitu on erityisen kevyttä eivätkä ripset tunnu raskailta. Suositeltu huoltoväli on 3-4 viikkoa.

Quick Pick™ -volyymiripset valmisviuhkat. Palvelu on nimensä mukaisesti nopeampi kuin perinteinen volyymiripsipalvelu ja sen lopputuloksena ovat kauniit ja laadukkaat volyymiripset.

Perinteisiä volyymiripsiä Quic Pick-volyymiripset eivät kuitenkaan korvaa, mutta ovat hyvä vaihtoehto asiakkaille, jotka kaipaavat nopeaa huoltoa tai on levottomat silmät.

Klassiset ripsipidennykset ovat yksittäisiä, synteettisiä ripsikuituja, joita kiinnitetään yksitellen omiin luonnonripsiin siihen tarkoitetulla ripsiliimalla. Niiden avulla luodaan pidemmät, tummemmat ja runsaammat ripset.

Valittavana on eri pituisia ripsikuituja, joilla saadaan aikaan juuri sinulle sopivat ripset. Suositeltava ripsipidennysten huoltoväli on 3-4 viikkoa.

Meikkaus- ja ehostuspalvelu | Kauneushoitola Pioni - Oulu

Ehostus - arki- ja juhlameikki


Käytössäni ehostuksessa on laadukkaat ja monipuoliset tuotteet ARTDECOLTA, joilla loihditaan Sinulle meikki niin arkeen kuin juhlaankin! Teen myös meikinopastuksia, jolloin katsomme yhdessä sinulle sopivat sävyt ja tuotteet ja saat vinkkejä meikkauksen saloihin.